Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Rullskidor/Skidor"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Rullskidor/Skidor


Rullskidor

Nynäs IK kör öppna träningar på rullskidor på onsdagar kl 17.15.

Från september fram till att cykelvägarna börjar sandas träffas vi vid Svenssons/Hemköp på Arnöleden. Vi åker en tur till Peterslund och åter alternativt vänder tidigare. När cykelvägarna börjat sandas åker vi på de cykelbanor som sopsaltas fram till att Kung Bore ger oss möjlighet att glida fram på riktig snö.

Skidor

Vid snötillgång dras skidspår på elljusspåret vid klubbstugan. Vid tillräckligt mycket snö dras längre skidspår i hagen bakom klubbstugan. Förhoppningen är att kunna anordna barnens vasalopp, ev. någon träningstävling och/eller klubbmästerskap. Vid en snöfattig vinter kan det bli kort framförhållning med kallelser till dessa evenemang. Klubbmästerskap kan komma att anordnas på annan plats än vid klubbstugan beroende på snötillgång.

Har du frågor eller undrar över något är du välkommen att kontakta PeO Johansson på telefon 0731 404824 eller mail nynasik@gmail.com

(2021-04-13 13:43)
Nu har vi nya uppdaterade resultatlistor från Vasalopp, vilket har efterfrågats. Uppdatering av dokumentet "Alla som åkt Vasalopp..." då ett par fel har upptäckts (2021-05-17)
 
(2020-02-13 12:58)
Varje år anordnar Nynäs IK skidläger i Orsa Grönklitt
 

Postadress:
Nynäs IK - Friidrott
Klubbstugan
61199 Tystberga

Kontakt:
Tel: 0707973001
E-post: nynasik@gmail.com

Se all info

Doping.png


webb-bild-rfsisu.png