Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Barn- och ungdomsverksamhet"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Barn- och ungdomsverksamhet


 

       

Barn och ungdomsverksamhet

I barn- och ungdomsverksamheten träffas vi någon eller ett antal gånger kring ett tema. Vår ambition är att vi ska kunna erbjuda aktiviteter utomhus både sommar och vinter.

Under 2019 och 2020 har vi har provat orientering samt cykling i terräng och i teknikbana vilket har rönt stort intresse. Under vår och höst 2021 kommer vi att fortsätta med terrängcykling ev. med inslag av orientering. Vi brukar träffas på måndagskvällar då vi delar upp oss i mindre grupper efter ålder eller vana.

Senare på hösten när det blir mörkt på kvällarna har vi nattorientering med reflexbana och hittar kontroller med hjälp av pannlampa.

Under januari samt november/december 2020, har vi åkt skridskor i ishallen, vilket vi kommer att fortsätta med. Men, vi hoppas att det kan bli natur-is på närbelägna dammar så att vi kan erbjuda skridskoåkning utomhus.

Om snön kommer brukar vi anordna Barnens vasalopp i februari. Ligger snön längre kommer vi att försöka erbjuda barnskidskola.

Inför den nya cykelsäsongen håller klubben på att bygga en cykelled i skogen vid elljusspåret. Vi bygger en bana för att det ska vara roligt att cykla och vi vill ha en samlingspunkt för barn- och ungdomsverksamheten. Cykelleden kommer att passa för alla åldrar och olika typer av cyklar.

Håll utkik i kalendern efter tillfällen!

Kontakt barn/ungdomsverksamheten:

Ingegerd Ask 070-318 55 21 eller mail nynasik@gmail.com

 

(2020-09-30 12:26)
Välkommen till höstens barnverksamhet hos Nynäs IK! Verksamheten vänder sig till barn i åldrarna 3-15 år, för ålder 3-ca6 år deltar förälder. Vid varje tillfälle delar vi in oss i grupper efter ålder och vana. Allt är drop in, men medlemskap i Nynäs
 
(2020-03-03 17:06)
 

Postadress:
Nynäs IK - Friidrott
Klubbstugan
61199 Tystberga

Kontakt:
Tel: 0707973001
E-post: nynasik@gmail.com

Se all info

Doping.png


webb-bild-rfsisu.png