Hoppa till sidans innehåll

Rullskidor/inlines/cykel

30 AUG 2017 14:58
  • Skapad: 30 AUG 2017 14:58

Sommaren har som vanligt gått fort. Hoppas allt är bra med er. Nu när hösten är i antågande börjar det bli dags att tänka på rullskidor igen.

Vi drar igång onsdag den 6 september. Vi träffas som vanligt vid Svenssons/Hemköp kl 17.15. Kom gärna med synpunkter på veckodag och starttid om föreslagen tid inte passar. Målsättningen är att hitta tid och dag som passar så många som möjligt.

Jag hoppas många som vill haka på redan nu. Förra rullskidssäsongen blev ju kort då sandningen startade tidigt. Hela rundan är på ca 20 km men det finns möjligheter att ta någon genväg eller att vända tidigare om det känns för långt. De snabbaste tar förslagsvis en extrasväng för att komma ungefär samtidigt till vätskepaus resp. återkomst till Svenssons. Ju fler vi blir ju större är chansen att hitta någon att slå följe med under hela eller delar av rundan.

Vet ni fler som är intresserade så bjud in dem.

Det är bra om ni meddelar mig, senast tisdag 5 september, om ni kommer eller ej så vet vi om vi ska invänta någon innan vi drar iväg.  Maila eller skicka SMS,

Hoppas vi ses på onsdag 6 september!

PeO

0731-404824
This is a mailto link

Skribent: Camilla Eriksson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Nynäs IK - Friidrott
Solbuska 1
61199 Tystberga

Kontakt:
Tel: 0707973001
E-post: This is a mailto link

Se all info

Doping.png


webb-bild-rfsisu.png