Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "CrossNature"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

CrossNature


Med naturen (och varandra) som redskap.

CrossNature® är en träning där vi förflyttar oss i naturen, stannar på olika platser och utnyttjar det som finns för att träna både styrka och kondition. När vi tränar i grupp använder vi även varandra som motvikter i olika par- och gruppövningar (inte aktuellt i Corona tider då vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer). Konceptet hämtar hela tiden ny inspiration från olika idrotter och träningsformer. Inget pass är det andra helt likt, variationen ger dig en funktionell kropp och en glad själ. Med CrossNature® får du allt du behöver i träningsväg och på köpet även en energigivande natur.

Vi öppnar dörren och sticker ut i naturen på olika platser, därav anmälan innan.

De olika förutsättningarna i form av terräng, väder och underlag ger en naturlig variation som är både effektiv, skonsam och rolig. Stora muskelgrupper får samspela med de mindre. Det ger dig en träning som gör att du mår bra hela livet. Dessutom är den hållbar även ur miljösynpunkt.

Du är välkommen ut!

CrossNature® kan lätt anpassas till den egna nivån och utmanar både den vältränade och den som nyligen har börjat träna. Passen läggs upp precis så att de passar dig och övningarna är utformade så att alla kan utmana sig så mycket de vill. Många som tränar CrossNature® säger att det är det roligaste de har gjort inom träning samt att de är mycket friskare och gladare än innan. Vi kan utlova rosiga kinder och stora leenden. Träning ska vara kul både innan, under och efter passet. Lämna vardagsstress och mobil hemma och kliv ut i blåbärsriset eller snön tillsammans med oss.

Inga nyheter är skapade

 

Sponsorer 2020


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Nynäs IK - Friidrott
Klubbstugan
61199 Tystberga

Kontakt:
Tel: 0707973001
E-post: nynasik@gmail.com

Se all info